Emailconversatie

Gisteren ontvingen we een mailtje op ons 'familie-email-adres'. Het was een mailtje dat was doorgestuurd door ene Brigitte vanaf haar werk naar - naar ik aanneem - haar thuis-email. Waarschijnlijk heeft ze daarbij een tikfout gemaakt, want het kwam dus bij ons aan. En wij kennen geen Brigitte.

Om er zeker van te zijn dat het echt niet toch voor ons bestemd was, las ik de hele emailconversatie even door. Het ging om vier vriendinnen die een afspraak maakten om ergens te gaan eten. Wanneer, waar en hoe laat, daar ging het om.

En dat deed me zo denken aan de mailtjes die vriendin I., vriendin A. en ik de laatste paar weken over en weer hebben gestuurd. Na flink wat mailtjes staat nu eindelijk de datum (volgende week zaterdag) en de plaats (Breda). Nu alleen nog de tijd...

Zaterdag 21 Oktober 2006 om 2:40 pm | |

vier reacties

Renesmurf
ja, zulke mailjes worden steeds langer, al het oude blijft er onderaan bungelen.
Dit mailtje zou ik gewoon terugsturen naar de afzender.

Wel gek, ik typ nooit mailadressen, ik klik alles weg.
Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 22-10-’06 00:53
Aukje
Volgens mij is dat ook spam. Toen ik zo'n soort mailtje voor het eerst ontving stuurde ik 'm terug, maar toen ik ze vaker ontving kwam ik erachter dat het gewoon spam is. Niet op reageren dus!
Aukje, (URL) - 22-10-’06 08:02
Denise
Leuk he, andermans mails... wij hebben op het familieadres de alias 'vakantie@.......nl' en dat levert vaak hilarische reisverhalen op van mensen. Hoevaak mensen de bonje op vakantie niet van zich af willen schrijven...
Denise, - 22-10-’06 17:38
elise
Da's dan nog een eitje, de tijd. Normaal gesproken is de datum het grootste probleem.

Leuke stad, Breda! Ik krijg er woensdag bezoek vandaan.
elise, (URL) - 23-10-’06 20:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, graag deze vraag beantwoorden
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Smarty error: unable to read resource: "200910_sub_sidebar.html": 512